Der er kommet nyt liv på Atlas Autismecenter! I første omgang, er 3 får rykket ind og er blevet en del af dagligdagen på Atlas. Herunder hjælper medarbejdere og borgere hinanden, med at holde pænt ved dyrene, samt fodrer og give vand.

Samtidig er vi i gang med at etablere hønsegård, hvilke ligeså skal indgå som en del af dagligdagen på Atlas.

 

At have dyr på Atlas er ikke en tilfældighed. Mange undersøgelser viser nemlig, at mennesker med ASF diagnose profiterer af kontakt med dyr. Herunder findes flere videnskabelige beviser for, at dyr i høj grad, kan fremme sociale færdigheder hos mennesker der har ASF-diagnoser. At kompetence-udvikle på sociale færdigheder giver god mening, da dette punkt netop er en af hovedpunkterne som et menneske med autisme har udfordringer ved.

Velkommen til