Botilbuddet Teestrup

Botilbuddet Teestrup er et nedlagt plejehjem, hvilket er moderniseret og restaureret til lejligheder, indrettet hensigtsmæssigt til målgruppen. Bygningen skaber rammerne for 14 fantastiske mennesker, med hver deres lejlighed. Herunder både §66, §107 & §108 lejligheder. Derudover er huset indrettet med stort industrikøkken, hvilket er bestyret af en fuldtidsansat kok, for hvem det at lave mad fra bunden med gode lokale friske råvarer er en dyd. Maden både tilberedes og anrettes med en autismevenlig prioritering, hvilket borgerne på botilbuddet nyder rigtig godt af.

Derudover er huset indrettet med dagtilbud/dagbeskæftigelse, fællesrum til filmaftener m.m. Derudover arrangeres også musik&dans, hvilket borgerne elsker at bidrage til med både dans, sang, samt at spille med på diverse instrumenter.

Målgruppen – mennesker med autisme – har ofte udfordringer omkring sansestimuli. Herunder er indrettet wellness med spa, massage, makeup og frisør, samt er der indrettet stort sanserum med alt hvad dette indebærer. Herunder kan vi styrke og udvikle på borgerens udfordringer omkring sansestimuli, uanset om arbejdet med den enkelte foranlediger at udvikle på at skærme eller rumme diverse sansestimuli.

Derudover findes motionsrum i huset, samt rummer udenomsarealet alverdens aktiviteter for både den enkelte, samt for fællesskabet.