Spira Teestrup 🌱
Tre medarbejdere har bestået deres eksamen – Diplom i neuropædagogik og neuropsykologi.
Vi bliver glade, og ikke mindst stolte når medarbejderne på Spira er nysgerrige på ny viden, og er ivrige efter at udvikle deres kompetencer, som kan være med til at fremme udvikling og livskvalitet for de mennesker der bor på vores tilbud.
Neuropædagogik er med til at skabe en forståelse af, hvordan hjernen fungerer, og hvordan forskellige lærings- og kommunikationsmetoder kan tilpasses til et menneske med en ASF diagnose. Det kan bidrage til at skabe et mere støttende og tilpasset læringsmiljø, der tager højde for den enkelte og dennes unikke behov.
Gennem en neuropædagogisk tilgang, kan vi identificere de sensoriske behov, som mennesker med autisme kan have, og hvordan disse kan påvirke deres indlæring og adfærd. Det kan hjælpe med at tilpasse læringsmiljøet for at tage højde for disse behov, såsom ved at reducere støj eller skabe en mere struktureret og forudsigelig rutine.

Stort tillykke til Stephanie, Waleed ogFrederik 🧠🌱📔